Professional

De meeste mensen hebben niet zo veel verstand van hypotheken. Daarom is het belangrijk dat je ze vertelt over alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de hypotheekvormen, de verschillende voorwaarden en energiebesparende maatregelen. En natuurlijk over de mogelijkheden van NHG. Hieronder vind je daarvoor alle informatie, tips en tricks.

Advies en verstrekking

Wil jij je klanten verder helpen? Neem ze mee in het proces en bespreek naast de mogelijkheden ook hun rechten en plichten van NHG in geval van scheiden, overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Maatwerkoplossingen

Wist je dat we voor diverse doelgroepen maatwerkoplossingen bieden? Zo maken we een eigen woning voor zoveel mogelijk consumenten bereikbaar.
 

Kleur elke hypotheek groen

Hoe vaak neem jij verduurzaming mee in je adviesgesprek? NHG bied je praktische informatie, een handige online rekenhulp en inzicht voor je klant. Doe er je voordeel mee.

Woningbehoud of verkoop?

Heeft je klant een lening met NHG? Dan bieden we een vangnet. Lees de mogelijkheden voor woningbehoud en voorwaarden bij kwijtschelding van een restschuld.  

Beheer

Is de financiële situatie van je klant gewijzigd? Lees dan hier wat je kunt doen om bij te dragen aan woningbehoud en verliesbeperking. Zo kun je als adviseur toetsen of een lening voor je klant nog betaalbaar is en voorkom je verkoop met verlies.

Trainingen en tools

NHG biedt tools, applicaties en trainingen die ervoor zorgen dat je je klant optimaal kunt bedienen in alle fases van zijn wooncarrière. Bekijk de mogelijkheden.

Overweegt je klant zijn huis energiezuiniger te maken maar weet hij nog niet hoe? Met het Energiebespaarbudget kan je klant 6% bovenop de woningwaarde lenen. Zonder dat hij zich vooraf hoeft vast te leggen welke maatregelen hij neemt. Handig toch?

Per 1 januari gelden voor het verkrijgen van NHG nieuwe Voorwaarden & Normen. Wat mag in 2020 niet ontbreken in jouw hypotheekadvies?

Heb je vragen? De experts van NHG staan voor je klaar.

Bel met NHG

030 - 5500 510

Stuur je vraag per e-mail

info@nhg.nl

Whatsapp is momenteel niet mogelijk

000 00 00 000