NHG Actueel


 • NHG broedt op één branchebrede financieringsoplossing voor verduurzaming

  Ondanks de zachte winter en de dalende energieprijzen, is verduurzamen vanwege de dreiging van hoge energiekosten in de toekomst nog steeds enorm relevant geeft Roald van der Linde aan. Daarom zoeken wij naar mogelijkheden om dit te vergemakkelijken, juist voor de groep huishoudens met een slecht energielabel. De ambitie is om samen met marktpartijen één branchebrede financieringsoplossing te bieden, waarbij NHG garant staat.

 • We weten elkaar steeds beter te vinden in de woningsector

  Arthur van de Woestijne, manager dienstverlening bij NHG, is geinterviewd door Zorgeloos Vastgoed. Dit is een initiatief dat zich hard maakt voor betere, veilige en snellere toegang tot informatie door gebruik te maken van digitalisering en brondata. Door de hele vastgoedketen, in alle woonfases en voor iedereen; marktpartijen, overheid en vooral consumenten. Hoe is NHG betrokken bij dit initiatief en wat zijn onze belangrijkste prioriteiten als het gaat om digitalisering en brondata?

 • Kwartaalbericht Q4 2022: 'Aandeel NHG stijgt verder

  In het vierde kwartaal van 2022 zijn er meer woningen verkocht binnen de NHG-kostengrens en ook het marktaandeel van NHG binnen die kostengrens nam toe. Dit komt zowel door de dalende huizenprijzen als door het beleid van de overheid waardoor het voor beleggers minder aantrekkelijk is huizen te kopen.

 • Podcast Carla Muters met Leaders in Finance

  Als gast in de podcast Leaders in Finance, bespreekt Carla haar drijfveren, hoe NHG is veranderd in een wendbare, innovatieve organisatie, de discussie over de kostengrens en de samenwerking met veel stakeholders.

 • Desktoptaxatie betrouwbare methode voor taxeren woning

  Op 19 januari is door de NRVT een bericht gepubliceerd waarin staat dat taxateurs niet volgens de regels van NRVT handelen. NHG heeft geen enkele reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van desktoptaxaties. Consumentenbelang staat hierbij centraal.

januari 2023

 • Nieuwe NHG consumentenbrochure

  In onze consumentenbrochure zetten we de voordelen van een hypotheek met NHG in 2023 voor je op een rij.