Kennis & Innovatie

Actueel

ESB Kennissessies

Samen met ESB organiseren we vijf kennissessies met economen en woningmarkt coryfeeën, zoals o.a. Hans Ton, Peter Boelhouwer en Marja Elsinga. 

Alle kennissessies zijn live te volgen of na te luisteren. Heb je geen tijd, dan kan je de samenvatting lezen.

Pilot voor duurhuurders

Huurders met hoge huurlasten willen we de mogelijkheid bieden om met verantwoorde maatwerkfinanciering een eigen huis te kopen. Samen met Aegon, BLG Wonen, ING, Florius en Vereniging Eigen Huis starten we de  pilot “Duurhuur”. Hiermee willen we onderzoeken of maatwerk voor deze groep huurders een oplossing kan zijn. 

NHG Podcastserie

In de podcastserie  ‘De hypotheek zonder grensovergangen' onderzoekt Carla Muters, bestuurslid van NHG, samen met uiteenlopende experts de kansen en toepassingen van digitale innovaties in de hypotheekmarkt. Is een hypotheekreis zonder grensovergangen een utopie of slechts een kwestie van tijd? Ontdek de stand van hypotheekland in deze podcast-serie van NHG.

Onze focus in 2022

Meer nieuws

Verduurzaming van kleine VvE's

Verduurzamen Nieuwsbericht - 9 apr 2021 verduurzaming kleine VvE's

Voorwaarden & Normen 2022

Voorwaarden & Normen 2022 sessie 10 jan 2022 Snel up-to-date zijn met de nieuwe Voorwaarden & Normen van NHG in 2022. Hier vind je een overzicht van de voorgenomen wijzigingen.

Kennis

NHG 3 mei 2022 Minister Ollongren neemt boek "waarden van wonen" in ontvangst van Denktank Toekomst van de Woningmarkt. Een initiatief van tien partners, die vanuit verschillende perspectieven op de woningmarkt door een open gesprek, los van belangen, tot vernieuwende en richtinggevende ideeën willen komen over hoe we de Nederlandse woningmarkt beter kunnen inrichten en organiseren.

Meld je aan

Meld je aan

Voor de nieuwsbrief

Verdieping

NHG E-learning

Factsheets & Whitepapers

Webinars & Video's