Werken bij NHG

Vacature

NHG als werkgever

  • Werk op het snijvlak van consumenten, overheid en marktpartijen.
  • Ruimte om grenzen te verleggen en oplossingen te ontwikkelen
  • Werk aan de missie: een goed functionerende woningmarkt voor iedere Nederlander.
Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Heb jij vragen over jouw sollicitatie of NHG? Neem contact op met onze HR-afdeling. Mail je vraag naar recruitment@nhg.nl of bel 0305500500.

Over ons

NHG zet zich in om verantwoorde woonfinanciering voor meer consumenten mogelijk te maken. Zo biedt NHG onder meer consumenten een vangnet in slechte tijden en verbetert NHG de toegang tot een verantwoorde en betaalbare hypotheek. We richten ons daarbij op kwetsbare groepen op de woningmarkt, zoals ondernemers en uitzendkrachten, die over het algemeen meer moeite hebben met het krijgen van een hypotheek. Daarmee dragen we bij aan een goed functionerende woningmarkt, zodat iedereen kan wonen in de woning die past bij zijn of haar situatie.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik heb gesolliciteerd?

NHG hanteert de privacywetgeving gedurende jouw sollicitatie en carrière. Als je solliciteert op een vacature dan zal NHG jouw ingevulde gegevens met jouw toestemming verzamelen. Je persoonsgegevens worden door ons bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Met toestemming van jou kan deze periode verlengd worden tot een jaar. Wil je hier meer over weten? Klik hier.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Ja, dat kan bij NHG. Mail je open sollicitatie naar recruitment@nhg.nl, dan kijkt onze hr-afdeling samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Waar kom ik te werken?

NHG is gevestigd in het WTC-gebouw aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Het gebouw heeft een ideale ligging met ruime parkeergarage en fietsenstalling. Het is op slechts een steenworp afstand van het NS-station en de sfeervolle binnenstad van Utrecht. Bezoekadres: WTC, Stadsplateau 13, 3521 AZ Utrecht.

Hoe gaan jullie om met Diversiteit & Inclusie?

Binnen NHG streven we naar een veilige en open werkomgeving waar medewerkers zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen en waarin iedereen gelijke kansen heeft. We willen een organisatie zijn waarin medewerkers met diverse achtergronden en overtuigingen zichzelf kunnen zijn en de ruimte en erkenning krijgen om hun talenten in te zetten.

World-class Workplace

We zijn uitgeroepen tot World-class Workplace! Dit label wordt door onze feedbackpartner Effectory toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkers bevlogenheid en goed werkgeverschap.

Hoe is het om bij ons te werken?

Achter de schermen van het Mendix-team

Servicecenter aan het werk

Reportage: NHG op de veiling