Werken bij NHG

Senior Beleidsadviseur

Weet jij, met je verbindende persoonlijkheid, politiek bestuurlijk draagvlak te creëren voor de plannen van NHG? 

Data analist

Heb jij een visie op datamanagement? Ben jij in staat om van onze organisatie een datavaardige organisatie te maken? 

Financial Risk Manager

Heb jij kennis van financieel risico management en wil je werken in het hart van de woningmarkt? Wil jij je blijven ontwikkelen? 

Specialist Dienstverlening Service Center

Ben je een kei in het communiceren met verschillende doelgroepen via verschillende kanalen? 

NHG als werkgever

  • Werk op het snijvlak van consumenten, overheid en marktpartijen.
  • Ruimte om grenzen te verleggen en oplossingen te ontwikkelen
  • Werk aan de missie: een goed functionerende woningmarkt voor iedere Nederlander.
Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Heb jij vragen over jouw sollicitatie of NHG? Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling. Mail hem op recruitment@nhg.nl of bel naar 0621449656.

Over NHG

NHG (Nationale Hypotheek Garantie) zet zich in om verantwoorde woonfinanciering voor meer consumenten mogelijk te maken. Daarmee dragen we bij aan een goed functionerende woningmarkt, zodat iedereen kan wonen in de woning die past bij zijn of haar situatie.

Veelgestelde vragen

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Ja, dat kan bij NHG. Stuur ons een open sollicitatie met jouw gegevens. Onze recruiter Mark Bisseling kijkt daarna samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Mail hem op recruitment@nhg.nl of bel naar 0621449656.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik heb gesolliciteerd?

NHG hanteert de privacywetgeving gedurende jouw sollicitatie en carrière. Als je solliciteert op een vacature dan zal NHG jouw ingevulde gegevens met jouw toestemming verzamelen. Deze persoonsgegevens van jou worden door ons bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Met toestemming van jou kan deze periode verlengd worden tot een jaar. Wil jij hier meer over weten? Klik hier.

Waar kom ik te werken?

NHG is gevestigd in het WTC-gebouw aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Het gebouw heeft een ideale ligging met ruime parkeergarage en fietsenstalling. Het is op slechts een steenworp afstand van het NS-station en de sfeervolle binnenstad van Utrecht. Bezoekadres: WTC, Stadsplateau 13, 3521 AZ Utrecht.

Ontmoet collega's

Carla, Business Analist

Marcel, Productmanager

Lex, Klantmanager