Onze Arbeidsvoorwaarden

NHG als werkgever

Leuk en uitdagend werk, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving zijn natuurlijk belangrijk. En we snappen ook dat goede arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Bij ons maak jij het verschil en dat waarderen we.

Onze voorwaarden

Je ontvangt een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, met oog voor de toekomst, persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor flexibiliteit.

  1. Bij ons krijg je een salaris dat past bij je functie en de werkervaring die je hebt. Alle afspraken over salaris, verlof, ontwikkeling, performance management en werktijden staan in onze arbeidsvoorwaardenregeling.

  2. We zijn trots op onze pensioenregeling. Als je bij ons komt werken, bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op. Naast een ouderdoms-, nabestaanden- en wezenpensioen, ben je ook verzekerd voor arbeidongeschiktheidspensioen. Voor het grootste deel regelen wij je pensioen. Daarnaast lever je zelf ook een eigen bijdrage. Zo bouwen we samen aan een mooi potje voor later.

  3. Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij verwachten dat jij het verschil maakt en helpen jou daar graag bij. Wil jij je kennis uitbreiden? Of juist iets nieuws leren binnen je vakgebied? Dan kan dat. In goed overleg natuurlijk. Ook kun je jaarlijks gebruik maken van een inzetbaarheidsbudget, waarbij je zelf bepaalt hoe en wanneer je dat inzet. Van een meditatieweekend tot een Vitality-bootcamp, alles is mogelijk.

  4. Met het Individueel Keuze Budget kun je jouw arbeidsvoorwaarden voor een deel afstemmen op je persoonlijke omstandigheden en wensen. Je kunt ervoor kiezen je vakantiegeld en 13e maand op twee vaste momenten in het jaar te laten uitbetalen of maandelijks in gelijke delen. Je kunt ook je bovenwettelijke vakantie uren opnemen in vrije tijd of maandelijks laten uitbetalen. Jij hebt de regie en bepaalt hoe je deze onderdelen wilt inzetten!

  5. Wij werken letterlijk in het hart van de markt en samenleving. Dit doen we vanuit ons kantoor in het WTC in Utrecht. We werken hier met alle collega's op één vloer, open en transparant. Een plek waar we samenwerken en kennisdelen. En ook een ontmoetingsplek voor onze partners.

  6. Wij gaan voor duurzaamheid en zetten in op 100% reizen met het openbaar vervoer. Daarom ontvangt iedere collega een NS Business Card waarmee je eerste klas kunt reizen. Dit geldt voor alle zakelijke reizen en je woon-werkverkeer. Ook kun je hiermee de bus, tram of metro nemen van jouw huis naar het dichtsbijzijnde treinstation. Zo reis je ontspannen en met gemak tussen huis en kantoor.

  7. Wij willen het beste uit onszelf en uit elkaar halen. Daarom proberen we ieders werk zo aangenaam mogelijk te maken. Je ontvangt van ons de juiste middelen om je werk goed uit te voeren, waar en wanneer jij dat wilt. Jij maakt daarover afspraken met jouw leidinggevende en je collega's, zodat we samen het verschil kunnen maken.

Ben jij klaar voor een carrière bij NHG?

Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling

Werkdagen 9:00-12:00, 13:00-17:00

Ontmoet collega's

Carla, Business Analist

Marcel, Productmanager

Lex, Klantmanager