Vacature Cloud Data Engineer

Deze pagina

Kom bij ons werken als Cloud Data Engineer

Ben jij de missing link in de perfectionering van het datawarehouse van NHG? Ben jij in staat om samen met je collega’s de ETL-processen en ontsluiting van nieuwe bronnen te optimaliseren? Vind jij het leuk om in het hart van de woning- en hypotheekmarkt te werken in een ambitieus team? Heb je een flinke dosis energie en ben jij die probleemoplossende Cloud Data Engineer met communicatieve skills? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Solliciteer direct

Jouw uitdaging bij NHG

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

Jouw werkdag

Dit zijn de functie-eisen

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb jij vragen over jouw sollicitatie of NHG? Neem contact op met onze recruiter Megan Adam. Mail je vraag naar recruitment@nhg.nl of bel 06 2411 3902.

Jouw collega over werken bij NHG

Onze sollicitatieprocedure

We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.

Kom je ook bij ons werken?

Vul de velden in en solliciteer direct

Heb je jouw cv bij de hand dan kun je deze toevoegen. Zo niet, is dat geen probleem. Ook zonder cv nemen we contact met je op!
Even testen of je geen robot bent.

Diversiteit en inclusie bij NHG

Binnen NHG streven we naar een veilige en open werkomgeving waar medewerkers zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen en waarin iedereen gelijke kansen heeft. We willen een organisatie zijn waarin medewerkers met diverse achtergronden en overtuigingen zichzelf kunnen zijn en de ruimte en erkenning krijgen om hun talenten in te zetten.

Meer over D&I 

Ontmoet je collega's

Marcel, Productmanager

Lex, Klantmanager