Jobcoach en budgetcoach

Deze pagina

Hulp van NHG

De inzet van een jobcoach of budgetcoach (als onderdeel van de totaaloplossing) kan zinvol zijn bij het vinden van een baan en/of het op orde krijgen en houden van de financiën.

Hoewel het steeds gebruikelijker is dat geldverstrekkers deze dienstverlening zelf aanbieden, is dit nog geen gemeengoed. Daarom stelt NHG job- en budgetcoaches beschikbaar aan geldverstrekkers die dit proces nog niet hebben ingericht.

De voorwaarden en wijze van aanvragen staan beschreven in de Gedragslijn Intensief Beheer.

De inzet van de jobcoach en budgetcoach vanuit NHG kan uitsluitend door de geldverstrekker worden aangevraagd.

Dit doen een budget- en jobcoach

Budgetcoach

Ben je naar verwachting voor langer tijd niet in staat om de hypotheeklasten te betalen dan kan een budgetcoach jou helpen je om weer overzicht te krijgen in je financiële zaken. NHG kan budgetcoaches beschikbaar stellen aan geldverstrekkers. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt dien je contact op te nemen met jouw geldverstrekker.

Jobcoach

Ben jij je baan kwijt of zit je in een onzekere positie in je huidige werk? Of ben jij zzp’er en kom je lastig aan nieuwe opdrachten? Een jobcoach kan jou hierbij goed helpen! NHG kan jobcoaches beschikbaar stellen aan geldverstrekkers. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt dien je contact op te nemen met jouw geldverstrekker.

 

Veelgestelde vragen

Zit je antwoord er niet bij?