Sponsoring

Deze pagina

Hoofdsponsor van LEF

Sinds 2012 is Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) één van de hoofdsponsors van Stichting LEF, een succesvol initiatief op het gebied van financiële educatie van jongeren in Nederland. LEF heeft als doel om jongeren financieel bewuster te maken en doet dat door gastlessen te geven op ROC ’s.

Basis voor veilig en verantwoord financieren nu en in de toekomst

Het doel en de activiteiten van LEF passen bij de uitgangspunten van de Nationale Hypotheek Garantie: veilig en verantwoord financieren. Wij ondersteunen het doel van LEF om jongeren in een vroeg stadium van hun leven financieel bewust te maken. Op deze manier kunnen zij onnodige financiële risico’s zo veel mogelijk voorkomen. Om hier aan bij te dragen, leveren wij jaarlijks een financiële bijdrage. Daarnaast is een aantal van onze medewerkers opgeleid tot gastdocent voor het LEF-lesprogramma.

Stichting LEF

Stichting LEF staat voor Leven En Financiën en heeft als doel om het financieel bewustzijn van jongeren in de leeftijd van 15 tot 22 jaar te vergroten. LEF helpt jongeren via haar lesprogramma begrijpen wat geld kan betekenen, zodat zij straks zelf hun financiële zaken goed kunnen regelen en een zekere toekomst instappen. De lessen worden gegeven door financieel adviseurs, werkzaam bij de sponsors, uit de praktijk.

Meer informatie over LEF vind je op www.lefnet.nl.