Verduurzamen met de Stimuleringslening kleine VvE met borg van NHG

Nieuws

19 december 2022

Zo werkt het

Zit je in een kleine VvE met 7 of minder appartementen? En wil je energiebesparende maatregelen nemen en achterstallig onderhoud aanpakken? Dan kun je als VvE gebruik maken van de Stimuleringslening van SVn met borg van NHG. Daarmee kun je bijvoorbeeld aan de slag met het isoleren van muren, daken en vloeren, maar ook zonnepanelen en hr++ glas laten installeren. De lening kan daarnaast gebruikt worden voor het wegwerken van achterstallig onderhoud.

Borg van NHG

Kies je voor de Stimuleringslening met borg van NHG? Dan kun je op ons rekenen in onzekere situaties. Zo bieden we budget coaching als een VvE-lid financiële kopzorgen heeft. En als een VvE-lid de maandelijkse bijdrage voor de betaling van de rente en aflossing niet betaalt en de VvE er zelf niet in slaagt om dat bedrag te innen, vergoedt NHG een groot deel van de incassokosten. Bovendien staat NHG borg voor een tekort als de VvE de lening niet volledig aan SVn kan terugbetalen.

Meer weten?

SVn biedt gunstige voorwaarden en keuze in de looptijd van de lening en het leenbedrag. Lees meer op NHG borg voor kleine VvE's of kijk op SVn voor de mogelijkheden.