Monitor Koopwoningmarkt

Deze pagina

Actuele stand van de koopwoningmarkt

Het dashboard ‘Monitor Koopwoningmarkt’ geeft de actuele stand van de koopwoningmarkt weer. Door middel van diverse indicatoren verdeeld over zes woningmarktthema’s, worden ontwikkelingen op de koopwoningmarkt op interactieve wijze gevisualiseerd.

Onder elk woningmarktthema staan meerdere parameters die aan te klikken zijn. Het dashboard is een initiatief van NHG samen met een zestal partners op het gebied van de koopwoningmarkt.

Bekijk Monitor Koopwoningmarkt

Neem contact op

Pers & media

Ben je journalist en heb je vragen aan NHG? Voor meer informatie of interview aanvragen kun je contact opnemen met Tamara Evers.

Werkdagen 09.00 - 17.00

NHG Actueel

NHG broedt op één branchebrede financieringsoplossing voor verduurzaming

Nieuwsbericht - 27 feb 2023 Ondanks de zachte winter en de dalende energieprijzen, is verduurzamen vanwege de dreiging van hoge energiekosten in de toekomst nog steeds enorm relevant geeft Roald van der Linde aan. Daarom zoeken wij naar mogelijkheden om dit te vergemakkelijken, juist voor de groep huishoudens met een slecht energielabel. De ambitie is om samen met marktpartijen één branchebrede financieringsoplossing te bieden, waarbij NHG garant staat.

We weten elkaar steeds beter te vinden in de woningsector

digitalisering NHG Nieuwsbericht - 14 feb 2023 Arthur van de Woestijne, manager dienstverlening bij NHG, is geinterviewd door Zorgeloos Vastgoed. Dit is een initiatief dat zich hard maakt voor betere, veilige en snellere toegang tot informatie door gebruik te maken van digitalisering en brondata. Door de hele vastgoedketen, in alle woonfases en voor iedereen; marktpartijen, overheid en vooral consumenten. Hoe is NHG betrokken bij dit initiatief en wat zijn onze belangrijkste prioriteiten als het gaat om digitalisering en brondata?

Desktoptaxatie betrouwbare methode voor taxeren woning

Desktoptaxatie Nieuwsbericht - 19 jan 2023 Op 19 januari is door de NRVT een bericht gepubliceerd waarin staat dat taxateurs niet volgens de regels van NRVT handelen. NHG heeft geen enkele reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van desktoptaxaties. Consumentenbelang staat hierbij centraal.