Bedankt voor je aanmelding

NHG professionals nieuwsbrief

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de NHG professionals nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden met NHG. Je kunt ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief in je mailbox verwachten.

Actueel

BLG-WoonDebat: ‘Omarm de vernieuwers op de woningmarkt!’

Nieuwsbericht - 23 nov 2022 In tijdschriften en presentaties wemelt het van de creatieve ideeën: houtskeletbouw, tiny houses, coöperatief opdrachtgeverschap, zonnepanelen geïntegreerd in dakpannen en beglazing. Maar in het straatbeeld verrijzen nog steeds dezelfde saaie flatgebouwen en rijtjeshuizen.

Luister live mee naar Let's Talk Business Radio

Update - 16 nov 2022 Productmanager Marcel Sippekamp is te gast in de uitzending van Let's Talk Business Radio. Hij vertelt over de waarde van het NHG-vangnet voor woningeigenaren, verduurzaming en oplossingen om meer mensen te helpen een woning te financieren.

Kwartaalbericht: Stijgende rente en onzekerheid versterken vraag NHG

Persbericht - 3 nov 2022 Steeds meer consumenten kiezen bij de aankoop van hun woning binnen de kostengrens voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Het NHG-marktaandeel nam toe naar 66% ten opzichte van 61% in het tweede kwartaal. Dat blijkt uit de derde kwartaalcijfers van 2022. Het NHG-marktaandeel is het aantal bestaande woningen dat met NHG is gekocht, afgezet tegen het totaal aantal door particulieren gekochte bestaande woningen onder de kostengrens van 2022 ( € 355.000).

De belangrijkste V&N wijzigingen in 2023

Voorwaarden en Normen Persbericht - 1 nov 2022 We voeren regelmatig in afstemming met ketenpartners verbeteringen door in diensten en producten. Daar passen wij onze Voorwaarden & Normen per 1 januari 2023 op aan. Voor adviseurs zetten we de belangrijkste wijzigingen op een rij.

Direct naar

Voorwaarden & Normen

NHG voor professionals

Energiebespaarbudget