NHG nr. 1 World-class Workplace 2023-2024 in categorie 'Non-profit'

Nieuws

4 juni 2024

NHG heeft ook dit jaar de onderscheiding World-class Workplace in de wacht gesleept. In de categorie 'non-profit' haalde NHG zelfs de hoogste score! Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van NHG om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

Bekijk vacatures


NHG heeft een organisatiebrede survey gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. NHG is uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Effectory

Als toonaangevende Europese SaaS-leverancier van oplossingen voor medewerkersfeedback kan Effectory bogen op meer dan 25 jaar ervaring en samenwerking met meer dan 1.000 organisaties in 110 landen over de hele wereld. Het platform van Effectory biedt de mogelijkheid de resultaten van hun teams vergelijken met wereldwijde maatstaven en 56 sectorspecifieke benchmarks.

Speciaal voor jou

Werken bij NHG

Over World-Class Workplace

NHG Actueel