Uitstel van executie wordt woningbehoud

Nieuws

10 maart 2021

Ontroerende "Uitstel van Executie" met een bijzondere afloop

Voor het eerst in de geschiedenis loopt het programma "Uitstel van executie" niet af in de verkoop maar het behoud van de woning

Na een auto-ongeluk was Ineke was in één grote bak ellende terechtgekomen, waardoor ze haar hypotheek niet meer kon betalen en ze haar huis dreigde te moeten verlaten. Daarom schakelde ze hulp in van het programma 'Uitstel van Executie' van RTL. Het programma zorgde er samen met ABN AMRO en ons voor dat de zwaar geëmotioneerde Ineke toch in haar huis kan blijven. Het leverde een ontroerende aflevering op, waarin de samenwerking tussen het programma van RTL, de geldverstrekker en ons geleid heeft tot woningbehoud. Dat is waarvoor we het doen.

Ook Ineke kan haar geluk niet op; “Ik heb jullie nummer gevraagd aan Eef en hoop dat jullie dit niet vervelend vinden. Ik wil jullie graag zelf bedanken voor wat er allemaal voor mij is gedaan. Zelf ben ik nog in een positieve shock. Het goede nieuws is nog niet tot mij doorgedrongen want ik had vorige week net moeten beslissen om tot verkoop van mijn huis over te gaan en was dit nog aan het verwerken. Vanmiddag stond Martijn onverwachts voor mijn deur en kwam hij samen met Eef het allermooiste nieuws brengen…. Ik kan in mijn zo ontzettend geliefde huis in mijn favoriete buurt blijven !!! Mij is verteld dat ABN AMRO en NHG hier een groot aandeel in hebben gehad. Ik wil hiervoor ontzettend mijn dank uitspreken. Na 5 jaar verdriet is dit een keerpunt… Vandaag is een HAPPY dag en er gaan er nog vele volgen”

Bron: RTL