Carla Muters wordt operationeel directeur WEW

Nieuws

4 juli 2017

Carla Muters wordt per 1 september 2017 operationeel directeur van Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW).

Met de benoeming van Carla Muters als operationeel directeur, is de directie van het WEW weer compleet. Als operationeel directeur wordt zij verantwoordelijk voor Informatisering & Automatisering, Relatie Management, de Back Office en Beheer. Dit betekent dat zij mede richting gaat geven aan een van de belangrijkste speerpunten van het WEW in de komende periode, namelijk het optimaliseren van het hypotheekproces in het algemeen, en voor NHGhypotheken in het bijzonder.

Arjen Gielen, algemeen directeur van het WEW, licht toe: “Wij zijn erg blij dat Carla onze organisatie komt versterken. Wij willen als partner op de hypotheekmarkt werken aan meer maatwerk voor klanten, en actief inspelen op de digitalisering van het hypotheekproces. De ervaring en kennis die Carla meebrengt is voor ons en onze stakeholders dan ook van grote waarde.”

Over Carla Muters
Carla Muters is momenteel Unit Manager Product & Business Development bij Vivat, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de bestaande en nieuwe business van Leven, Bancair en Hypotheken. Ze heeft veel ervaring in Commercie en Operations. En al ruim 15 jaar in de hypotheekmarkt.

Over het WEW
Het WEW is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en is al ruim 20 jaar verantwoordelijk voor de Nationale Hypotheek Garantie. Zo heeft het WEW sinds de oprichting zo’n 1,5 miljoen huishoudens aan een passende hypotheek geholpen, konden vele mensen met betalingsproblemen in hun woning blijven wonen en zijn ruim 26.000 verliezen opgevangen.