Onze arbeidsvoorwaarden

Leuk en uitdagend werk, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving zijn natuurlijk belangrijk. En we snappen ook dat goede arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Bij ons maak jij het verschil en dat waarderen we. Je ontvangt een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, met oog voor de toekomst, persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor flexibiliteit. Kortom, meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een baan bij NHG.

Salaris & beloning

Bij ons krijg je een salaris dat past bij je functie en de werkervaring die je hebt. Alle afspraken over salaris, verlof, ontwikkeling, performance management en werktijden staan in onze arbeidsvoorwaardenregeling.

Een goede pensioenregeling

Wij zijn trots op onze pensioenregeling. Als je bij ons komt werken, bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op. Naast een ouderdoms-, nabestaanden- en wezenpensioen, ben je ook verzekerd voor een arbeidsongeschiktheidspensioen. Voor het grootste deel regelen wij je pensioen. Daarnaast lever je zelf ook een eigen bijdrage. Zo bouwen we samen aan een mooi potje voor later.

Jezelf blijven ontwikkelen

Wij verwachten dat jij het verschil maakt en helpen jouw daar graag bij. Wil jij je kennis uitbreiden? Of juist iets nieuws leren binnen je vakgebied? Dan kan dat. In goed overleg natuurlijk. Wij investeren namelijk graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.  Ook kun je jaarlijks gebruik maken van een inzetbaarheidsbudget, waarbij jezelf bepaalt hoe en wanneer je dat inzet. Van een meditatieweekend tot een Vitality bootcamp, alles is mogelijk.

Flexibiliteit met het Individueel Keuze Budget

Met het Individueel Keuze Budget kun je jouw arbeidsvoorwaarden voor een deel afstemmen op je persoonlijke omstandigheden en wensen. Je kunt er voor kiezen je vakantiegeld en 13e maand op twee vaste momenten in het jaar te laten uitbetalen of maandelijks in gelijke delen. Je kunt ook je bovenwettelijke vakantie uren opnemen in vrije tijd of maandelijks laten uitbetalen. Jij hebt de regie en bepaalt hoe je deze onderdelen wilt inzetten!

Een inspirerende werkplek

Wij werken letterlijk in het hart van de markt en samenleving. Dit doen wij vanuit ons kantoor in het WTC in Utrecht, direct naast het Centraal Station.  We werken hier met alle collega’s op één vloer, open en transparant. Een plek waar we samenwerken en kennisdelen. En ook een ontmoetingsplek voor onze partners.

Duurzaam reizen met NS Business Card

Wij gaan voor duurzaamheid en zetten in op 100% reizen met het openbaar vervoer. Daarom ontvangt iedere collega een NS Business Card waarmee je eerste klas kunt reizen. Dit geldt voor alle zakelijke reizen en je woon-werkverkeer. Ook kun je hiermee de bus, tram of metro nemen van jouw huis naar het dichtstbijzijnde treinstation. Zo reis je ontspannen en met gemak tussen huis naar kantoor.

Werken waar en wanneer jij dat wilt

Wij willen het beste uit onszelf en uit elkaar halen. Daarom proberen we ieders werk zo aangenaam mogelijk te maken. Je ontvangt van ons de juiste middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, waar en wanneer jij dat wilt. Jij maakt daarover afspraken met jouw leidinggevende en je collega’s, zodat we samen het verschil kunnen maken.