Onze arbeidsvoorwaarden

Leuk en uitdagend werk, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving zijn natuurlijk belangrijk. Maar we snappen ook dat goede arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Bij ons bepaal je zelf wanneer je je 13e maand en vakantiegeld krijgt uitbetaald en bouw je een goed pensioen op. Verder investeren we graag in je persoonlijke ontwikkeling o.a. via het inzetbaarheidsbudget. Kortom, meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een baan bij NHG.

Salaris & beloning 

Bij ons krijg je een salaris dat past bij je functie en de werkervaring die je hebt. Alle afspraken over salaris, beloningen, verlof en werktijden staan vermeld in onze arbeidsvoorwaardenregeling. 

Individueel Keuze Budget 

Met het Individueel Keuze Budget kun je jouw arbeidsvoorwaarden voor een deel afstemmen op je persoonlijke omstandigheden en wensen. Je kunt er voor kiezen je vakantiegeld en 13e maand op twee vaste momenten in het jaar te laten uitbetalen of maandelijks in gelijke delen. Je kunt ook je bovenwettelijke vakantie uren opnemen in vrije tijd of maandelijks laten uitbetalen. Jij hebt de regie en bepaalt hoe je deze onderdelen wilt inzetten!

Persoonlijke ontwikkeling

Zowel voor jou als voor ons is het belangrijk dat je blijft investeren in je ontwikkeling en vakmanschap. Wil jij je kennis uitbreiden? Of juist iets nieuws leren binnen je vakgebied? Dan helpen we je hier graag bij. Jouw persoonlijke ontwikkeling helpt ons namelijk om te groeien als organisatie. Verder kun je jaarlijks gebruik maken van een inzetbaarheidsbudget, waarbij jezelf bepaalt hoe en wanneer je dat inzet. Van een meditatieweekend tot een Vitality bootcamp, alles is mogelijk. 

Werklocatie & reiskosten

December 2018 verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor in het WTC in Utrecht. Direct gelegen naast het Centraal Station. Dit inspirerende kantoor staat, net als wij, midden in de markt en samenleving. Daar werken we straks met alle collega’s op één vloer, open en transparant. Een plek waar je samenwerkt en kennis deelt. En ook een ontmoetingsplek voor onze partners. Je ontvangt van ons de juiste middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, waar en wanneer jij dat wilt. 

Onze nieuwe kantoor ligt centraal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (OV). Wij stimuleren dan ook graag het gebruik van het OV. Het traject van jouw huis naar het werk en weer terug wordt OV 2e klas vergoed. Is het openbaar vervoer geen optie voor je, dan kun je kiezen voor een tegemoetkoming in de reiskosten. 

Pensioenopbouw

Wij zijn trots op onze pensioenregeling. Als je bij ons komt werken, bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op. Naast een ouderdoms-, nabestaanden- en wezenpensioen, ben je ook verzekerd voor een arbeidsongeschiktheidspensioen. Voor het grootste deel regelen wij je pensioen. Daarnaast lever je zelf ook een eigen bijdrage. Zo bouwen we samen aan een mooi potje voor later.