Pers & Media

Laat zien:

Grens NHG kan huizengekte amper volgen

starters hypotheek NHG Persbericht - 20 mrt 2021 Startende huizenkopers moeten het noodgedwongen vaker doen zonder een Nationale Hypotheek Garantie.

Aangepaste regeling voor ondernemers bij toegang tot de woningmarkt

Inkomensverklaring ondernemer ondernemers Nieuws - 23 feb 2021 Veel ondernemers zijn in 2020 financieel geraakt door de eerste lockdown van de coronacrisis. Daarom hebben wij afgelopen jaar, samen met de overheid, hypotheekverstrekkers en deskundigen een oplossing ontwikkeld. Dit om te voorkomen dat ondernemers die na de lockdown weer goed draaien nog jaren onnodig met een verlaagd toetsinkomen worden geconfronteerd.

NHG: 10 zaken die je kunt doen als je inkomen daalt

nieuws NHG Corona hulp NHG hulp bij betalingsproblemen Nieuws - 10 feb 2021 Uit onderzoek van NHG blijkt dat veel mensen zich vanwege de coronacrisis zorgen maken over een inkomensdaling en de betaalbaarheid van de hypotheek.

Verduurzaming van kleine VvE's

Verduurzamen Nieuwsbericht - 9 apr 2021 verduurzaming kleine VvE's

Gezamenlijke hulp tijdens coronacrisis

Corona Nieuwsbericht - 23 mrt 2021 Kwetsbare groepen die in de problemen komen door de coronacrisis moeten we helpen.

Een hypotheekaanvraag binnen 5 minuten

Nieuwsbericht - 22 mrt 2021

Grens NHG kan huizengekte amper volgen

starters Persbericht - 20 mrt 2021 In de Telegraaf van 19 maart 2021 staat het artikel ‘Grens NHG kan huizengekte amper volgen: helft starters mist vangnet’. Wij herkennen deze daling en zien dit als een logisch gevolg van de zorgelijke huidige marktomstandigheden, namelijk een historisch tekort aan beschikbare koopwoningen in combinatie met een historisch lage rente die leiden tot historisch sterke prijsstijgingen.

Checklist brondata

Belofte van brondata Nieuwsbericht - 18 mrt 2021

borgtocht voor een lening NHG

Uitstel van executie wordt woningbehoud

woningbehoud Nieuwsbericht - 10 mrt 2021 Voor het eerst in de geschiedenis loopt het programma "Uitstel van executie" niet af in de verkoop maar het behoud van de woning

Minister neemt boek 'Waarden van wonen’ in ontvangst

Arjen Gielen Nieuwsbericht - 4 mrt 2021 Overhandiging boekje "Waarden van Wonen" aan demissionair minister Kajsa Ollongren

Nieuw! PODCAST ‘De belofte van brondata’

podcast Nieuwsbericht - 4 mrt 2021 beluister nu de NHG podcast ‘De belofte van brondata’

Nieuwsbrieven

Kwartaalberichten

Jaarverslagen

Monitor Koopwoningmarkt