Vacature Specialist Dienstverlening Service Center

Vacature Specialist Dienstverlening Service Center

Zet jij service en de klant op 1? Ben je een kei in het communiceren met verschillende doelgroepen via verschillende kanalen? En wil je ook de spil zijn in de hypotheekmarkt? Pak dan je kans om samen met NHG verder te professionaliseren op het gebied van service en dienstverlening.

Jouw werkdag

(momenteel werken we allemaal thuis, maar we hopen dat onderstaande snel weer kan!)

Bij de dagstart bepaal je samen met jouw collega’s de prioriteiten voor vandaag. Daarna beantwoord je op professionele wijze vragen van klanten via telefoon, chat of mail. Ook wordt er aan doorontwikkeling van de virtuele assistent (chatbot) gewerkt en onderzoek je of de informatie op de website en in de kanalen nog aansluit op de vragen die ontvangen worden. En zie je iets wat anders kan? Dan noteer je deze op de backlog van het KanBan bord om later met het team op te pakken en zo nog beter de dienstverlening aan te laten sluiten op de marktbehoefte.

Jouw uitdaging bij NHG

Als medewerker van het Service Center vervul jij een spilfunctie in het informeren van consumenten en ketenpartners van NHG, maar ook de interne organisatie. Een veelzijdige functie, die vraagt om flexibiliteit, creativiteit en samenwerking. Onze dienstverlening gaat verder dan telefonisch contact. Als Service Center zitten we in een transitie van vraagbaak naar gids. Wij willen de consumenten en ketenpartners vooraf helpen door een goede informatievoorziening via onder andere onze website, social media en onze virtuele assistent. Via de telefoon zetten we onze toegevoegde waarde dan in voor de complexe maatwerkvragen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. De kennis die we opdoen in het Service Center delen we ook intern zodat dit ons helpt bij onze productontwikkeling.

Wij zijn continu gericht op het verbeteren en verder professionaliseren van onze dienstverlening. Daar hebben we jouw kennis en creativiteit bij nodig. Heb je een idee? Dat horen we graag. Daarbij bieden wij je de ruimte om mee te denken en het initiatief te nemen om jouw idee verder te brengen.

Ben jij de Specialist Dienstverlening Service Center die wij zoeken?

Jij bent een teamspeler en samenwerking is voor jou een vanzelfsprekendheid. Jij bent kritisch, gaat altijd voor resultaat en durft daarbij verder te gaan dan de standaardroutes. De klant staat voor jou altijd centraal. Je kent de klant en vraagt je bij alles af of het de klant dient.

 1. Je beschikt over tenminste een MBO werk- en denkniveau en je hebt in ieder geval 3 jaar relevante werkervaring

 2. Je hebt je kennis van de financiële sector en het hypotheekproces

 3. Je hebt kennis van het NHG product

 4. Je hebt ruime ervaring met telefonische dienstverlening en hebben de andere kanalen, zoals chat en email geen geheimen voor jou

 5. Je maakt nieuwe onderwerpen snel eigen, schakel je snel bij gecompliceerde vragen en weet je waar je moet zijn voor de moeilijkere antwoorden

 6. Je kunt ons helpen bij de transitie van vraagbaak naar gids

Wij bieden jou

Uitdagend werk! Samen met ongeveer 90 enthousiaste en deskundige collega’s in de organisatie werk jij op een unieke positie in de woning- en hypotheekmarkt, midden in de markt en samenleving. Wij bieden je volop ruimte en verantwoordelijkheid, aan jou de kans die te benutten. Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 1. Een marktconform salaris (ca. € 2.619,- tot € 3.494,- op basis van 40 uur per week) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, NS Business Card 1e klas en een goede pensioenregeling

 2. Het betreft een fulltime (40 uur per week) functie, maar 32 of 36 uur per week is ook bespreekbaar

 3. Goede opleidingsmogelijkheden

 4. Een jaarlijks vitaliteitsbudget, sportschoolvergoeding en thuiswerkvergoeding

 5. Mogelijkheid om plaats en tijd onafhankelijk te werken, vanwege Corona werkt op dit moment iedereen overwegend thuis, uiteraard met vrijwel dezelfde faciliteiten

 6. Een moderne, inspirerende werkomgeving in het WTC in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station

Enthousiast? Solliciteer direct!

Jouw sollicitatie verstuurd en dan?

Lees hoe ons sollicitatieproces er verder uit ziet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Als je jouw cv en motivatie naar ons toestuurt verwerken we je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Ben jij klaar voor een carrière bij NHG?

Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling