Senior Mendix Developer

Senior Mendix Developer

Ben jij de spil in het Mendix-team binnen NHG? Ben je ondernemend en zoek je graag naar de juiste oplossing? Wil je dat jouw werk het verschil maakt in de hypotheekmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkdag

(momenteel werken we allemaal thuis, maar we hopen dat onderstaande snel weer kan!)

Je start de dag met een stand up met jouw scrumteam dat verantwoordelijk is voor de optimalisatie en doorontwikkeling van ons Mendix-platform. Na de stand-up ga je samen met dit team in gesprek om erachter te komen wat de juiste implementatie is voor een nieuwe wens vanuit de business. Vervolgens neem je jouw teamgenoten mee in jouw visie op de architectuur. Hier probeer je direct jouw ruime kennis en ervaring van architectuur over te brengen op je collega’s. De vraag achter de wens van de business werk je daarna uit om later in de refinement te bespreken met de testers en ontwikkelaars uit je scrumteam. Tussen de middag ga je naar de wekelijkse gezamenlijke lunch met je collega’s, in het funcafé staat de bar alweer vol met lekkere broodjes (momenteel werken we overwegend thuis, maar we hopen dat we snel weer vaker naar kantoor kunnen!). ’s Middags staat het eerdergenoemde refinement op de planning, hier kan je al mooi je uitwerking die je opgesteld hebt als story bespreken. Het is een pittig overleg waarin je wordt uitgedaagd door de testers en ontwikkelaars, hiermee heb je voldoende input om je story aan te passen en concreter te krijgen. De rest van de dag gebruik je om story’s van de huidige sprint op te leveren. De dag eindigt ontspannen met een borrel met de hele organisatie.

Jouw uitdaging bij NHG

Jij bent de spil in ons Mendix-team. Dit team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en innovatie van ons Mendix-platform. Dit Mendix-platform bevat meerdere apps waarmee we ‘communiceren’ met onze ketenpartners, zoals hypotheekverstrekker en hypotheekadviseurs. Sinds 2017 bestaat het platform en we zitten nu in de fase dat we gaan beginnen aan de herstructurering van de apps en de architectuur. Hierbij neem jij de lead om op zoek te gaan naar de juiste oplossing en bij de implementatie hiervan. Het Mendix-team bestaat uit een Product Owner, een Scrummaster, 4 ontwikkelaars, 3 testers en een Business Analist. Als Senior Developer ben je de aanjager van ontwikkeling en innovatie op het gebied van Mendix. Jij zorgt samen met je team voor een goede samenwerking met de business. Jouw werk bestaat deels uit hands-on ontwikkelen, maar daarnaast zet jij ook de lijnen uit voor vernieuwing passend bij de wensen van de business en doorgrond je de mogelijkheden die het Mendix-platform kent. Je draagt actief bij aan de architectuurvisie op dit platform in combinatie met de omliggende services en systemen en de ontwikkelingen in de markt. Je zorgt tenslotte binnen het team ervoor dat gekozen oplossingen zo veel mogelijk in lijn zijn met deze visie.

Ben jij de Senior Mendix Developer die wij zoeken?

De Senior Mendix Developer die wij zoeken is communicatief sterk, initiatiefrijk en heeft stevige adviesvaardigheden. Je bent ambitieus, doortastend en scherp, en werkt graag in een team én zelfstandig.

 1. HBO/ HBO+ werk- en denkniveau;

 2. 5 tot 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van Software Ontwikkeling op het Mendix platform;

 3. Ervaring als Senior Mendix Ontwikkelaar;

 4. Ervaring als solution architect is een pre;

 5. Kennis van en ervaring met Agile werken;

 6. Kennis van requirementsanalyse, informatieanalyse en architectuurprincipes;

 7. Kennis van databases en datastructuren.

Wij bieden jou

Uitdagend werk! Samen met ongeveer 90 enthousiaste en vakkundige collega’s in de organisatie werk jij op een unieke positie in de woning- en hypotheekmarkt, midden in de markt en samenleving. Wij bieden je volop ruimte en verantwoordelijkheid, aan jou de kans die te benutten! Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 1. Een marktconform salaris (€ 4.345,- - € 5.714,- obv 40 uur per week) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, NS Business Card 1e klas en een goede pensioenregeling;

 2. Goede opleidingsmogelijkheden;

 3. Een jaarlijks vitaliteitsbudget, sportschoolvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 4. Mogelijkheid om plaats en tijd onafhankelijk te werken, vanwege Corona werkt op dit moment iedereen overwegend thuis, uiteraard met vrijwel dezelfde faciliteiten;

 5. Een moderne, inspirerende werkomgeving in het WTC in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Jouw sollicitatie verstuurd en dan?

Lees hoe ons sollicitatieproces er verder uit ziet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Als je jouw cv en motivatie naar ons toestuurt verwerken we je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Ben jij klaar voor een carrière bij NHG?

Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling