Vacature Senior Beleidsmedewerker

Deze pagina

Kom bij ons werken als Senior Beleidsmedewerker

Denk jij graag na over strategische vraagstukken en wil je met jouw adviezen de Nederlandse woning- en hypotheekmarkt voor (potentiële) woningeigenaren verbeteren? Heb jij oog voor relevante ontwikkelingen en haal je energie uit het geven van messcherpe adviezen? Weet jij de juiste nieuwe contacten te leggen?  Snap jij als geen ander dat jouw analyses ook tot heldere standpunten moeten leiden die we vanuit NHG kunnen uitdragen? Houd je ervan om snel te schakelen tussen vraagstukken en met collega’s en stakeholders? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Solliciteer direct

Jouw uitdaging bij NHG

Jouw werkdag

Jij maakt het verschil

Dit zijn de functie-eisen

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb jij vragen over jouw sollicitatie of NHG? Neem contact op met onze recruiter Megan Adam. Mail je vraag naar recruitment@nhg.nl of bel 06 2411 3902.

Jouw collega over werken bij NHG

Onze sollicitatieprocedure

We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.

Kom je ook bij ons werken?

Vul de velden in en solliciteer direct

Heb je jouw cv bij de hand dan kun je deze toevoegen. Zo niet, is dat geen probleem. Ook zonder cv nemen we contact met je op!
Even testen of je geen robot bent.

Diversiteit en inclusie bij NHG

Binnen NHG streven we naar een veilige en open werkomgeving waar medewerkers zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen en waarin iedereen gelijke kansen heeft. We willen een organisatie zijn waarin medewerkers met diverse achtergronden en overtuigingen zichzelf kunnen zijn en de ruimte en erkenning krijgen om hun talenten in te zetten.

Meer over D&I 

Ontmoet je collega's

Marcel, Productmanager

Lex, Klantmanager