Vacature Senior Beleidsadviseur

Deze pagina

Kom bij ons werken als beleidsadviseur

Denk jij graag na over strategische vraagstukken en wil je met jouw adviezen de Nederlandse woning- en hypotheekmarkt verbeteren? Weet jij, met je verbindende persoonlijkheid, politiek bestuurlijk draagvlak te creëren voor de plannen van NHG? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer direct

Jouw uitdaging bij NHG

Jouw werkdag

Dit zijn de functie-eisen

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

Enthousiast? Solliciteer direct!

Vul de velden in en solliciteer

Heb je jouw cv bij de hand dan kun je deze toevoegen. Zo niet, is dat geen probleem. Ook zonder cv nemen we contact met je op!
Even testen of je geen robot bent.

Heb jij vragen over jouw sollicitatie of NHG? Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling. Mail hem op recruitment@nhg.nl of bel naar 0621449656.

Jouw collega over werken bij NHG

Onze sollicitatieprocedure

We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.

Ben jij klaar voor een carrière bij NHG?

Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling

Werkdagen 9:00-12:00, 13:00-17:00

Diversiteit en inclusie bij NHG

Binnen NHG streven we naar een veilige en open werkomgeving waar medewerkers zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen en waarin iedereen gelijke kansen heeft. We willen een organisatie zijn waarin medewerkers met diverse achtergronden en overtuigingen zichzelf kunnen zijn en de ruimte en erkenning krijgen om hun talenten in te zetten.

Meer over D&I

Ontmoet je collega's

Carla, Business Analist

Marcel, Productmanager

Lex, Klantmanager