Jurist Regelgeving

Jurist Regelgeving

Ben jij jurist met praktijkervaring op het gebied van burgerlijk recht en/of financieel recht en ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel impact in de hypotheeksector? Ben jij de jurist die wij zoeken? Reageer dan snel!

Jouw uitdaging bij NHG

Als Jurist Regelgeving zorg jij voor advisering op een breed scala aan juridische onderwerpen. Jij toetst de productontwikkelingen op juridische juistheid, adviseert de organisatie over juridische vraagstukken en over de interpretatie van de Voorwaarden & Normen van NHG en bewaakt de juiste toepassing van productvoorwaarden en wet- en regelgeving. 

Jouw werkdag

(momenteel werken we allemaal thuis, maar we hopen dat onderstaande snel weer kan!)
In de trein lees je de stukken over de oplossing die NHG heeft bedacht voor senioren die willen verhuizen naar een andere woning. Deze groep had door strenge hypotheekeisen weinig mogelijkheden om te verhuizen. Het is jouw taak om te toetsen of dit past binnen de wet- en regelgeving. In de ochtend heb je een overleg met een collega van productontwikkeling over de wijzigingen die voor de seniorenpropositie nodig zijn in de Voorwaarden & Normen van NHG. Het is donderdag dus de gezamenlijke lunch staat al klaar, je schuift snel aan. Tussen de broodjes door win je met poolen van Raymond. ’s Middags heb je een gesprek met Bjorn over je ontwikkeldoelen. De rest van de middag besteed je aan het beantwoorden van vragen in de mail. 

Het team Risk, Legal & Compliance

Samen met je team ben je het geweten van de organisatie. In het team zitten een Operational en Financial Risk Manager, een Bedrijfsjurist, een Jurist Regelgeving/Compliance Officer en een Advocaat/Jurist Regelgeving.

Ben jij de Jurist Regelgeving die wij zoeken?

Je bent communicatief vaardig. Met jouw klantgerichtheid weet je goed te communiceren met collega’s, geldverstrekkers, geldnemers, externe partijen en experts. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Dankzij jouw accuratesse en analytisch vermogen werk je zelfstandig binnen de vastgestelde processen en werkinstructies. 

 1. Een afgeronde WO-opleiding Rechten of Rechtsgeleerdheid

 2. Goede adviesvaardigheden

 3. Kennis op het gebied van burgerlijk recht en/of financieel recht

 4. Ervaring in de hypothecaire sector is een pre

 5. Je bent analytisch en constructief kritisch

 6. Je bent gedreven, nauwkeurig en creatief

Wij bieden jou

Uitdagend werk! Samen met ongeveer 90 enthousiaste en vakkundige collega’s in de organisatie werk jij op een unieke positie in de woning- en hypotheekmarkt, midden in de markt en samenleving. Wij bieden je volop ruimte en verantwoordelijkheid, aan jou de kans die te benutten! Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 1. Een marktconform salaris (€ 4.239,- - € 5.714,- obv 40 uur per week) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, NS Business Card 1e klas en een goede pensioenregeling

 2. Goede opleidingsmogelijkheden

 3. Een jaarlijks vitaliteitsbudget

 4. Mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk te werken, momenteel werken we voornamelijk thuis

 5. Een moderne, inspirerende werkomgeving in het WTC in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station

Enthousiast? Solliciteer direct!

Jouw sollicitatie verstuurd en dan?

Lees hoe ons sollicitatieproces er verder uit ziet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Als je jouw cv en motivatie naar ons toestuurt verwerken we je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Ben jij klaar voor een carrière bij NHG?

Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling