ICT Projectleider

ICT Projectleider

Ben jij de ICT allrounder die wij zoeken? Word jij warm van informatie-, impact-, en business analyse, projectleiding, procesoptimalisatie, verzamelen van requirements, functioneel ontwerp, leveranciersselectie of leveranciersmanagement of in ieder geval een aantal van die disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkdag

Elke werkdag is anders. De ene dag zit je vol met overleggen en de andere dag maak je complexe analyses of schrijf je verbetervoorstellen of projectplannen. Je deelt je eigen tijd in en zorgt daarbij voor een optimale aansluiting bij de gezamenlijke taken en overleggen.
Samen met jouw collega’s stel je prioriteiten en ga je aan de slag met een scala aan kleine en grote complexe projecten of het verbeteren van de relatie met leveranciers. Je selecteert nieuwe softwareoplossingen of leert bestaande applicaties kennen zodat je ze verder kunt ontwikkelen.

Jouw uitdaging bij NHG

Als ICT Projectleider kun je bij NHG aan de slag met vele uitdagingen. Samen met je collega’s draag je bij aan onze ambitieuze plannen. Beide professionals worden op allerhande onderwerpen ingezet.
Als ICT Projectleider bij NHG kun je worden ingezet op het aansturen van onze leveranciers op strategisch/tactisch vlak en de relatie met onze ketenpartners. Het kan ook zijn dat je focus meer komt te liggen op de realisatie van complexere (IT) projecten en de meer technische uitdagingen. Daarbij ben je niet alleen projectleider pur sang, maar ook verantwoordelijk voor de inhoudelijke realisatie en coördinatie. 
Jij bepaalt jouw succes door enthousiast, leergierig en doelgericht aan de slag te gaan met de onderwerpen die op jouw bordje komen te liggen. Je hebt overigens zelf ook invloed op welke onderwerpen dat zullen zijn.
Voorbeelden van projecten die we op de planning hebben zijn de selectie en implementatie van een CRM oplossing en de selectie en implementatie van een oplossing om bestanden te delen met relaties.

Ben jij de ICT Projectleider die wij zoeken?

De ICT Projectleider die wij zoeken heeft aantoonbare ervaring op het gebied van ICT of processen van de verzekerings-, of hypotheekmarkt. Als je bepaalde kennis niet hebt bent je zeer gedreven om die kennis op te doen. Jij bent communicatief sterk, initiatiefrijk en hebt stevige adviesvaardigheden. Je bent ambitieus, doortastend en scherp, en werkt graag in een team én zelfstandig. 
Daarnaast vragen wij het volgende:

 1. HBO/ WO werk- en denkniveau.

 2. 5 tot 10 jaar relevante werkervaring;

 3. Je bent vooral analytisch, communicatief vaardig en gedreven;

 4. Kennis van Agile werken;

 5. ICT kennis en -ervaring op het snijvlak van de business en automatisering;

 6. Het is een pre als je bekend met verzekerings-, of hypotheekprocessen, als je bekend bent met Mendix, Boomi, Jira of Azure en een affiniteit hebt met security,- ontwikkel, - test en architectuurprincipes.

Wij bieden jou

Uitdagend werk! Samen met ongeveer 90 enthousiaste en vakkundige collega’s in de organisatie werk jij op een unieke positie in de woning- en hypotheekmarkt, midden in de markt en samenleving. Wij bieden je volop ruimte en verantwoordelijkheid, aan jou de kans die te benutten! Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 1. Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, variërend van    € 4.019,- tot - € 5.563.- op basis van 40 uur per week;

 2. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 1e klas NS Business Card en een goede pensioenregeling;

 3. Goede opleidingsmogelijkheden

 4. Een jaarlijks vitaliteitsbudget

 5. Mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk te werken (in deze corona-tijd werken we thuis);

 6. Een moderne, inspirerende werkomgeving in het WTC in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Jouw sollicitatie verstuurd en dan?

Lees hoe ons sollicitatieproces er verder uit ziet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Als je jouw cv en motivatie naar ons toestuurt verwerken we je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Ben jij klaar voor een carrière bij NHG?

Neem contact op met onze recruiter Mark Bisseling