Meer over NHG

Werken bij NHG is uitdagend en heeft impact. Elke ontwikkeling in de woning- en hypotheekmarkt heeft invloed op ons werk en organisatie. Andersom hebben wij, met ons werk en onze producten, veel invloed op de markt. Kortom, een uitdagend en spannend werkveld in het hart van de markt en samenleving. Een plek waar jij het verschil kunt maken!

Wij gaan voor variatie en maatwerk

Wij willen dat iedereen kan wonen en blijven wonen in de woning die past bij zijn of haar situatie. Daarom maken wij verantwoorde woonfinanciering voor meer mensen toegankelijk, betaalbaar en stabiel. Hoe wij dit doen? Door het ontwikkelen van variatie en maatwerk in woonfinanciering. Een voorbeeld is de nieuwe methodiek voor beginnende ZZP’ers. Onze collega Marcel vertelt hier meer over. 

Ook hebben we onlangs een oplossing ontwikkeld voor senioren die door strengere acceptatiecriteria weinig mogelijkheden hadden om te verhuizen. Zo kunnen zij nu vaak toch die nieuwe woning kopen die eerst niet haalbaar leek. Zo'n nieuwe oplossing ontwikkelen we 'in huis'. Collega's van verschillende afdelingen werken samen in scrumteams aan nieuwe mogelijkheden voor koopwoningconsumenten in de knel.

Volop in ontwikkeling

Ook onze organisatie is volop in ontwikkeling. Wij willen verder professionaliseren en ervoor zorgen dat we een geweldige organisatie zijn en blijven om (mee) te werken. We gaan ervoor en leggen de lat hoog – iedere dag opnieuw. Hier kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren.

Onze collega’s maken het verschil  

Bij ons op kantoor hangt een informele en persoonlijke sfeer. Onze circa 70 collega's weten elkaar goed te vinden en zetten graag een stap extra, ook voor elkaar. Ze zijn betrokken, intrinsiek gemotiveerd om de klant te helpen en ze kennen de financiële wereld. Iedere donderdag is er een gezamenlijke lunch en eens per maand komen we met alle collega’s bij elkaar tijdens het NHG Forum. Successen vieren, elkaar inspireren, uitdagingen delen, vragen stellen. Alles kan! Ontmoet hier een aantal van onze collega's.

Naast leuk en uitdagend werk, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving, bieden wij je ook goede overige arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden.

Nu Zoetermeer, straks Utrecht

December 2018 verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor in het WTC in Utrecht. Direct gelegen naast het Centraal Station. Dit inspirerende kantoor staat, net als wij, midden in de markt en samenleving. Daar werken we straks met alle collega’s op één vloer, open en transparant. Een plek waar je samenwerkt en kennis deelt. En een mooie ontmoetingsplek voor onze partners. Je ontvangt van ons de juiste middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, waar en wanneer jij dat wilt.