Nieuws

NHG-masterclass op SEH-congres - 29-4-2016

Op woensdag 15 juni 2016 verzorgt het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) een masterclass op het jaarlijkse congres van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Het congres heeft als centrale thema het snel veranderende speelveld van de hypotheekadviseur.

De klant centraal in beheersituaties: praktijkcasussen
Als adviseur ontwikkelt u een duurzame relatie met uw klanten door hen in alle fases van hun woon- carrière met advies bij te staan. Juist bij onvoorziene omstandigheden zoals relatie beëindiging, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid is het belangrijk dat zij op uw kennis en kunde kunnen bouwen. Want verkoop is lang niet altijd de enige optie. Het WEW denkt graag mee met u en de klant over mogelijke oplossingen.

Tijdens de masterclass, onder leiding van Will Keuren, Manager Beheer, gaan we aan de hand van praktijkcasussen dieper op deze materie in:

  • Hoe realiseer ik woningbehoud voor mijn klanten?
  • Wat levert het de klant, u als adviseur én de geldverstrekker op?
  • Welke rol kunt u spelen in het proces, waar moet u op letten?   
Over het SEH-congres
Het SEH-congres vindt plaats op 15 juni in het Congrescentrum NBC in Nieuwegein. De NHG-masterclass wordt gegeven van 13:00 tot 13:45 uur. Kijk voor meer informatie op www.sehcongres2016.nl.