Nieuws

Training hypothecaire financiering woningverduurzaming - 4-12-2017

Woningverduurzaming is een hot topic. Steeds meer klanten willen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek ook kijken naar de mogelijkheden om energiebesparende voorzieningen mee te financieren. Neem jij je klanten al mee in de mogelijkheden om te komen tot lagere woonlasten en een comfortabeler huis? 

Op 6, 11 en 13 december verzorgen wij samen met Triodos Bank voor hypotheekadviseurs een aantal gratis trainingenover hypothecaire financiering van woningverduurzaming. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je direct in.
  
Programma
In een trainingssessie van 2 uur bespreken we:

  • waarom woningverduurzaming zo belangrijk is;
  • hoe je met een energiebespaarbudget je klant heel eenvoudig kunt helpen aan een aanvullende lening om de benodigde energiebesparende voorzieningen te financieren;
  • waarom dit gunstig is voor de klant en waarom je dit als hypotheekadviseur moet willen adviseren;
  • dat je als hypotheekadviseur niet alles hoeft te weten van zonnepanelen, nieuwe HR++ CV ketels en spouwmuurisolatie, maar dat je wel het verschil voor de klant kunt maken door deze te helpen met de financiering hiervan.

 

Geïnteresseerd?
Schrijf je in voor een locatie naar keuze via dit formulier. Wacht niet te lang, want de laatste plekken worden nu vergeven. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Meer weten over hypothecaire financiering van woningverduurzaming? Kijk op: www.nhg.nl/Het-Energiebespaarbudget-scheelt-veel-energie

Tags: EBV