Nieuws

Webinar Duurzaam Wonen - 11-1-2018

Wist u dat veel van uw klanten graag juist met ú spreken over energie- en woonkostenbesparing? Energiezuinig(er) wonen is een hot topic onder woningkopers en woningbezitters. Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) en ABN AMRO maken zich beiden hard voor duurzaam wonen. Vanuit de missie om verduurzaming van woningen te stimuleren, in het belang van mens en milieu, houden WEW en ABN AMRO samen een inspirerend en praktijkgericht webinar voor hypotheekadviseurs, mét live chat over verduurzaming. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

» Direct inschrijven

Live uitzending op 30 januari om 12.00 uur
Onder leiding van presentatrice Janneke Willemse belichten Marcel Sippekamp (Productmanager bij het Waarborgfonds Eigen Woningen) en Mark Groenendijk (Hoofd Commercie Intermediaire Verkoop bij ABN AMRO ) het duurzaam wonen van meerdere kanten. Aan de hand van aansprekende cases en (reken)voorbeelden uit de dagelijkse praktijk nemen zij u in 30 minuten mee langs:

  • Diverse financieringsmogelijkheden voor duurzaam wonen;
  • Verduurzamingsmaatregelen: wat kost het en wat levert het op
  • Verduurzaming als advies-thema: waar begint en stopt uw rol
  • Wat maakt uw advies onderscheidend

Inschrijven kan nú!
Inschrijven kan nu via deze link.
 
Na inschrijving ontvangt u maandag 29 januari 2018 een mail van "noreply@easywebinar.eu" met uw persoonlijke link om het webinar live te bekijken. Houd na het inschrijven daarom uw mailbox goed in de gaten en check eventueel uw spambox. 

Tip: zijn er meerdere collega’s op kantoor die het webinar willen volgen? Kijk bijvoorbeeld samen en maak er een gezamenlijke webinar-lunchsessie van!  

 

Tags: EBV

x