Nieuws

WEW geeft sessie over EBV op am:hypotheken - 30-8-2017

Donderdag 21 september geeft het Waarborgfonds Eigen Woningen een sessie op het congres am:hypotheken. Hypotheekadviseurs worden bijgepraat over de mogelijkheden om energiebesparende maatregelen mee te nemen in het adviesgesprek met de klant. 

Woningverduurzaming: kans voor een beter hypotheekadvies

Energie besparen is actueler dan ooit. Woningeigenaren worden op allerlei manieren gestimuleerd om verduurzamingsmaatregelen te treffen. Toch wordt bij de woningaankoop of -verbetering nog weinig gebruik gemaakt van de aanvullende hypothecaire financieringsmogelijkheden voor energiebesparende voorzieningen.

Veel mensen weten dan ook niet dat voor energiebesparende voorzieningen extra geleend mag worden, ook met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hypotheekadviseurs kunnen hier verandering in brengen. Hoe? Dat hoort u tijdens onze sessie op am:hypotheken. U wordt bijgepraat over het belang en de voordelen van woningverduurzaming voor uw klant, krijgt inzicht in de toepassing van de NHG Voorwaarden & Normen en krijgt handvatten voor het adviesgesprek.

Meer informatie

 

Tags: EBV

Your name
Your email
Subject
Enter your message ...
x