Nieuws

Nieuws

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom NHG? Schrijf u in voor de NHG-nieuwsbrief. Kijk bij Publicaties voor een overzicht van onze nieuwsbrieven.

Wijziging telefoonnummers - vrijdag 26 januari 2018

Om u sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze telefoonnummers gewijzigd. Vanaf nu hoeft u geen keuzemenu meer te doorlopen als u contact met ons zoekt. U kunt met uw vraag rechtstreeks bellen met de juiste afdeling.

NHG training: deelnemer aan het woord - dinsdag 23 januari 2018

Ruim 200 professionals hebben de training Acceptatie NHG-financiering al gevolgd. Ook Ellen Visscher, Financieel adviseur bij Berends & Slump, nam deel. Wat zijn haar ervaringen?

Webinar Duurzaam Wonen - donderdag 11 januari 2018

Wist u dat veel van uw klanten graag juist met ú spreken over energie- en woonkostenbesparing? Energiezuinig(er) wonen is een hot topic onder woningkopers en woningbezitters. Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) en ABN AMRO maken zich hard voor duurzaam wonen.

Berekening maximale lening bij EBV - maandag 8 januari 2018

De afgelopen periode hebben wij veel vragen ontvangen over de interpretatie van de verruimde LTV-norm in geval van Energiebesparende  Voorzieningen (EBV). Hoe bereken je de maximale lening op basis van LTV bij toepassing van EBV?

Video: NHG in 2018 - woensdag 3 januari 2018

Welke 5 mogelijkheden van NHG mogen dit jaar niet ontbreken in je hypotheekadvies? Bekijk onze video.

Eerste567891011121314Laatste