Nieuws

Nieuws

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom NHG? Schrijf u in voor de NHG-nieuwsbrief. Kijk bij Publicaties voor een overzicht van onze nieuwsbrieven.

Werkzaamheden op deze site - woensdag 20 december 2017

Op vrijdag 22 december krijgt het design van deze website een kleine opfrisbeurt. Mogelijk kunnen webpagina’s hierdoor tijdelijk een afwijkende stijl hebben. Excuses voor het ongemak!

Training hypothecaire financiering woningverduurzaming - maandag 4 december 2017

Op 6, 11 en 13 december verzorgen wij samen met Triodos Bank een aantal gratis trainingen voor hypotheekadviseurs over hypothecaire financiering van woningverduurzaming. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Een hypotheekadviseur, waarom? Daarom! - dinsdag 28 november 2017

Een hypotheekadviseur kan veel voor je betekenen: bij het afsluiten van een lening voor de aankoop van een woning, als je de woning wilt verkopen, maar ook als je problemen hebt met het betalen van de lening.

Training: hoe te handelen in een beheersituatie? - vrijdag 17 november 2017

Hypotheekadviseurs kunnen voor hun klanten een belangrijke rol spelen in beheersituaties. Bijvoorbeeld om te helpen voorkomen dat klanten hun woning in de verkoop moeten zetten.

Vier weetjes over een NHG-hypotheek in 2018 - woensdag 1 november 2017

Per 1 januari 2018 worden de Voorwaarden & Normen voor de NHG aangepast. Dit betekent dat sommige regels bij het sluiten van een hypotheek met NHG veranderen. We hebben vier wijzigingen over de nieuwe regels op een rij gezet.

Eerste567891011121314Laatste